MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Hitna kontracepcija
Čet 10 Maj 2012 - 20:05 od Admin

» Kombinovani kontraceptivi – otklanjanje bolnih menstruacija (dismenoreja)
Čet 10 Maj 2012 - 19:56 od Admin

» Piling – najbolje što možete da pružite svom licu
Čet 10 Maj 2012 - 19:54 od Admin

» NOVI CLANOVI, PREDSTAVITE SE
Sub 21 Apr 2012 - 7:02 od SARA69

» PREDLOZI, SUGESTIJE, ZALBE...
Čet 19 Apr 2012 - 5:45 od Admin

» VLAŠKA MAGIJA
Pon 19 Mar 2012 - 17:17 od jeja1985

» Znate li za 3D laptop Satelit P855?
Ned 18 Mar 2012 - 13:32 od Admin

» Uhapšen član Anonimusa Srbije
Ned 18 Mar 2012 - 13:30 od Admin

» Evo načina kako da vi posmatrate one koji vas posmatraju na internetu
Ned 18 Mar 2012 - 13:27 od Admin

Maj 2012
PonUtoSreČetPetSubNed
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Kalendar Kalendar

Radio 24h Online
Kako poručiti muzičku želju putem PINK radija? Ukucaj RADIO_(razmak) svoj pozdrav, ime izvodjaca i naziv pesme koju zelite da cujete. Ovaj sadrzaj SMS poruke posaljete na broj: Srbija:1551(88.5DIN) Švajcarska:9292(3CHF) Nemačka:82888(1,99€) Amerika:97605(2.99$) Slovenija:3838(1.87€) Francuska:81005(1€) Švedska:72702(20SEK) Holandija:4999(1.5€) Crna Gora:14941(0.60€) Hrvatska:67454(6.10KN) SVE CENE SMS-a SU IZ 2012. GODINE
Statistike
Imamo 2844 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je vlajkoll

Naši korisnici su poslali ukupno 14014 članaka u 5645 teme
Vremenska Prognoza
Fluks RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

SANJA MARINKOVIĆ: "VRAĆAM SE!"

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

SANJA MARINKOVIĆ: "VRAĆAM SE!"

Počalji od Admin taj Sre 30 Jul 2008 - 7:05

INTERVJU, SANJA MARINKOVIĆ, TV VODITELJKA
VRAĆAM SE!

„Emoušn" i ja nismo uspeli da se dogovorimo oko saradnje, tako da više s Milanom Kalinićem neću voditi „Sve za ljubav"

Sanja Marinković više neće voditi emisiju „Sve za ljubav", niti će nastaviti saradnju s producentskom kućom „Emoušn". Jedna od najpopularnijih srpskih voditeljki vraća se ipak uskoro na male ekrane i, kako otkriva u razgovoru za „Press", s nestrpljenjem očekuje da ponovo zakormilari nemirnim TV vodama u svojoj već kultnoj emisiji - „Magazin in".

Sanja, koja je posle rođenja sina Strahinje (19. decembra, na Svetog Nikolu) uživala u ulozi majke, kaže da će naredni period iskoristiti i da konačno kaže sudbonosno „da" Aleksandru Uhrinu, poznatom filmskom i TV montažeru.

Šta se dešava s vašim povratkom na male ekrane posle trudničkog bolovanja?

- Ostajem na televiziji Pink, a pripreme za moju autorsku emisiju „Magazin in" uveliko traju. Tehnička ekipa izrađuje novu scenografiju, koja će biti odlična. Posle konsultacija sa urednicom Pinka Milicom Mitrović, zadržali smo stari naziv emisije i delimično koncept. Biće dosta drugačijih tema, pitanja i gostiju. Koliko sam obaveštena, novi „Magazin in" startuje treće nedelje septembra u starom terminu, nedeljom od 17.30.

Zar vaš termin nije zauzela Snežana Dakić sa svojom emisijom „Život u trendu"?

- Ja vam ne mogu odgovoriti na pitanje šta će se deseti sa Snežaninom emisijom. U svakom slučaju, ona i nije nikada bila u terminu moje emisije, niti smo nas dve bile konkurentkinje. Moja emisija je kretala u 17.30, a njena u 18.30. Mediji su to previše naduvali.

UŽIVANCIJA... Sanja Marinković na Malti sa sinom Strahinjom

Šta se dešava s vašim voditeljskim angažmanom u emisiji „Sve za ljubav"?

- Čelni ljudi „Emoušna" i ja nismo uspeli da se dogovorimo oko emisije, tako da je ja više s Milanom Kalinićem neću voditi. O svim detaljima koji su doveli do prekida saradnje moraćete njih da pitate.

Kako vam se sviđa nova voditeljka Katarina, koja je zamenila vas, ali i vašu zamenu Irinu Radović?

- Kada sam otišla na trudničko bolovanje, Katarina je trebalo da dođe na moje mesto, ali su se u poslednjem trenutku odlučili za Irinu. Posle dve odgledane emisije, vidim da je Katarina fina osoba, ali je početnica i fali joj dosta iskustva.

Zbog trudnoće ste odložili venčanje. Da li ćete se ove godine konačno udati i promeniti prezime u Uhrin?

- Saša i ja ovih dana intenzivno razgovaramo o tome, ali ništa nismo precizirali. Znamo samo da ćemo se venčati do kraja godine i da ću konačno u svojoj ličnoj karti promeniti devojačko prezime Marinković u Uhrin. Za potrebe emisije i dalje ću koristiti Marinković, jer je publika na to navikla.

Da li ste porodično ove godine išli na odmor?

- Pre nekoliko dana smo se vratili sa Malte, i to je bilo prvo putovanje mog sedmomesečnog sina Strahinje. On je divna beba i odlično je podneo put, pa ćemo uskoro ponovo porodično letovati na Kipru.

Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol: Ženski Godina: 25
Zodijak: Bik Mačka
Broj poruka: 12081
Poena: 6170
Reputacija: 12
Datum upisa: 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

- Similar topics